nå nästa nivå
Tjänster
Marknadsledande tjänster för starkare utväxling av er verksamhet
 
Vad vi erbjuder

Vi kan leverera helheten och förverkliga era kundaffärer

Kraftpojkarna erbjuder en bred palett av värdefulla tjänster - från projektering till finansieringslösningar. Dessa tjänster är specifikt utformade för att ge våra återförsäljare stöd att ta nästa steg framåt i sin utveckling. Som del av Kraftpojkarnas Partnerprogram får ni tillgång till ett stort antal värdefulla tjänster, specifikt designade för att ge er stöd att ta nästa steg framåt i er utveckling.

Projektering

Genom Kraftpojkarnas återförsäljarprogram ges ni tillgång till projekteringsassistans från vår kompetenta projektavdelning. Vi har kompetens och erfarenhet inom alla ingående delar i projekteringen av en anläggning, från bygg- och anläggningskunskap till dimensionering och optimering - vare sig det gäller solenergi, laddinfrastruktur, energilagring eller en kombination av dem.
Tillgängliga tjänster:
 • Projektering Small
 • Projektering Medium
 • Express Lane
 • Delprojektering
 • On-site projekteringsrådgivning
 
 

Installation & Driftsättning

Kraftpojkarna har byggt upp ett rikstäckande installationstjänst – dels genom egen personal och certifierade partners. Genom Partnerprogrammet erbjuds ni tillgång till detta installatörsnätverk genom att köpa installation som tjänst. Detta medför att ni kan sälja och leverera projekt som är utöver er interna kapacitet eller er geografiska räckvidd.
Denna tilläggstjänst kan väljas per order av komplett solcellsanläggning och ett fast pris för installationen beräknas fram utifrån anläggningens design och förutsättningar.
När beställning läggs med installationstjänsten skapas automatiskt ett projekt i vår kundportal. Genom denna kan ni enkelt följa projektets status. Vårt team av projektledare driver projektet från order till färdigt projekt och säkerställer en god och kvalitativ upplevelse för era kunder.
Kraftpojkarnas egna installatörer och installatörspartners är utbildade och certifierade i enlighet med branschens och Kraftpojkarnas krav. Installatörsnätverket hålls kontinuerligt uppdaterad och utbildad inom nya produkter, krav och riktlinjer. Vi utför närmare 1000 installationer årligen. Kraftpojkarna levererar och ansvarar för installationen i enlighet med ABT06.

Garantihantering

Kraftpojkarna tillhandahåller fullständig hantering av era samtliga garantiärenden. Alla produktfel som faller inom ramarna för produktens garantier rapporteras enkelt till Kraftpojkarnas serviceavdelning via vår kundportal. Garantiärendet tas emot av en av våra servicetekniker som tar ärendet vidare mot våra leverantörer och håller dig underrättad med garantiprocessen och ev. ersättningsprodukt.
Som tillval kan ni välja till att Kraftpojkarna tar ansvar för utbytet av produkten i kundens anläggning. En av våra erfarna servicetekniker bokar in en lämplig tid mer er kund och sköter utbyte och driftsättning av den felande produkten, utan att ni behöver lyfta ett finger.
 
 

Logistiklösningar

Att få beställt material i rätt tid inför byggstart är otroligt viktigt och en förutsättning för att era projekt ska lyckas som beräknat. Kraftpojkarna tillhandahåller utöver en hög leveransprecision och stark kundsupport även värdefulla logistiktjänster för att säkerställa att era projekt får den bästa starten. Vid beställning väljer ni enkelt vilka tjänster ni har behov av för varje specifikt projekt. Läs mer om priser och leveransvillkor för våra olika tjänster på vår hemsida www.kraftpojkarna.se/villkor.
Tillgängliga tjänster:
 • Hämta själv
 • Direktbil
 • Tidslossning
 • Lossningsassistans

Finansieringslösningar

Vinn fler affärer genom att erbjud dina kunder en riktigt bra finansieringslösning till dem som inte kan eller önskar köpa loss anläggningen direkt.
För att stötta dig som återförsäljare av våra solcellsanläggningar, har vi tagit fram en skräddarsydd finansieringslösning tillsammans med Nordic Finance. Med deras finansiering kan du erbjuda dina företagskunder att investera i en solcellsanläggning utan en hög investeringskostnad, men med en lägre månadskostnad istället.
Varför erbjuda företagsleasing till era kunder?
 • Stärk ert erbjudande genom att erbjuda era kunder fler betalningsalternativ
 • Minska investeringströskeln för era kunder genom att sprida ut anläggningskostnaden över flera år
 • Få snabbare betalt genom att Nordic Finance istället blir er köpande kund
 
 

Utbildning & Webinar

Vi ger dig kunskap, verktyg och möjligheterna att skapa ert företags framtid. Detta genom marknadsledande utbildningar inom ett flertal olika områden och ämnen.
Våra utbildningar riktar sig både till er som vill börja sälja och installera och till er som har varit i branschen ett tag.
Tillgängliga tjänster:
 • Klassrumsutbildningar
 • Webinar

Se aktuella utbildningar här
bli en samarbetspartner idag

Redo att revolutionera elbranschen?

Svenska