KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Solcellspaneler


Kvalitetspaneler från världsledande tillverkare

Förnybar energi utan kompromisser

Kraftpojkarna arbetar uteslutande med solcellspaneler och paneltillverkare av högsta kvalitet. Panelens huvudsyfte är att producera förnybar energi under hela dess långa livslängd. Detta kräver att höga krav ställs på panelens kontinuerliga kvalitet över tid.

Vi arbetar uteslutande med världsledande tillverkare med en stark historia av kvalitet, leveransbarhet och utvecklingsförmåga, för ett hållbart långsiktigt partnerskap.

Poly vs. Mono

Rätt panel för rätt tillfälle

Solcellspaneler finns i många olika varianter, storlekar och effekter. Absolut vanligast på den globala marknaden är kiselbaserade solcellspaneler, även kallat kristallina solcellspaneler. Dessa paneler tillverkas i störst skala globalt och till det bästa priset.

De kiselbaserad panelerna kan kategoriseras i polykristallina och monokristallina solcellspaneler, där den största skillnaden är utseende och effekt. En monokristallin solcell har en något högre verkningsgrad och till det ett mer helsvart utseende, dock till en något högre kostnad. Vanligtvis kombineras mono-celler med svart panelram och svart baksida, vilket gör att den får ett helsvart homogent utseende.

De absolut vanligaste storlekarna på solcellspaneler är 1x1.6m (60 celler) och 1x2m (72 celler) och beroende på yta där panelerna ska placeras och vilket montagesystem som används passar de olika storlekarna bättre.

Vilken panel väljer du?

Våra leverantörer

 
trina
 

Jinko Solar

Topp 3:e största paneltillverkare i världen

Jinko är världens största Tier 1 leverantör av solpaneler, vilket innebär att de besitter stor kompetens inom design och innovation, samt att de själva producerar alla komponenter till sina solcellspaneler. På så sätt har de själva kontroll över hela produktionen och kan därför garantera högre kvalitet.
  • 1:a i total årlig produktionskapacitet
  • Bloomberg Tier 1
  • Top performer DNV GL 2016, 2017 & 2018
  • Certifierad enligt C2C

Trina Solar

Topp 3:e största paneltillverkare i världen

Trina Solar är en global ledare i tillverkningen av solcellspaneler, med över 12 000 anställda världen över. Med en total årlig produktionskapacitet på över 9GW, från toppmoderna fabriker i Kina och Sydostasien, har de leverat mer än 32 GW av Tier 1-klassade paneler till över 150 länder.
  • Topp 3 i total årlig produktionskapacitet
  • Bloomberg Tier 1
  • Top performer DNV GL
Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

//]]>