KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP
Om oss
i korthet

Nordens största systemdistributör inom solenergi, laddinfra och energilagring

Kraftpojkarna är Sveriges ledande distributör inom solenergi, laddningsinfrastruktur och energilagring och en del av OK-Q8 AB. Genom vår värdegrund i kvalitet, innovation, partnerskap och hållbarhet levererar vi produkter och system till hundratals återförsäljare i Norden. Kraftpojkarna tillhandahåller därtill ett omfattande utbud av signifikanta tjänster såsom digitala verktyg, projekteringsassistans, utbildningar, finansieringslösningar, installation-as-a-service och teknisk support av högsta klass. Genom Kraftpojkarnas uttalade fokus på logistik-, transport- och lagerprocesser tillses snabba leveranser med god leveransprecision av både enskilda produkter såväl som av kompletta system. Vi paketerar och levererar framtidens energiinnovationer.
Världen står inför en energirevolution
och vi leder den.
certifiering

Kvalitet är en del av vår värdegrund

Kraftpojkarna har sedan bolaget grundades 2012 anammat ett systematiskt och dedikerat kvalitetsledningsarbete. Kraftpojkarnas affärsplan och tydligt definierade kärnvärden stipulerar högsta möjliga kvalitet i allt internt arbete, i bolagets relationer med både kunder och leverantörer samt i alla till marknaden levererade produkter och tjänster. Det är med stolthet vi kan visa upp vår certifiering enligt ISO 9001 och 14001.

Vår ledning

välkommen att

Kontakta oss

Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret här bredvid för att komma i kontakt med oss. Vi hörs!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Svenska