KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Om oss


Kraftpojkarna levererar framtidens energiinnovationer - inom solenergi, energilagring & laddinfrastruktur.

 

Om Kraftpojkarna

Skandinaviens största systemdistributör inom solenergi, laddinfra och energilagring

Kraftpojkarna är en systemdistributör, vilket betyder att vi är mer än bara en produktleverantör eller grossist. Vi erbjuder även tjänster och mervärden, så som projekteringsstöd, utbildningar, service och support. Vi arbetar nära tillsammans med ett 20-tal världsledande tillverkare runt om i världen, för att kunna erbjuda noga utvalda och testade produkter och lösningar. Detta samarbete med våra leverantörer, där kontinuerliga utbildningar inom produktnyheter, teknisk support mm är naturligt för oss, leder därmed till hög produktkompetens.
Kraftpojkarna startades 2012 och erbjuder produkter och tjänster inom området solkraft, energilagring och laddinfrastruktur. Vidare äger Kraftpojkarna Nordens första 1MW-park med solföljare mellan Västerås och Enköping.
Vi verkar på marknaderna Sverige, Norge och Finland genom våra återförsäljare och partners. Nyckelfärdiga solcells-, energilagrings- och laddpaket, små som stora, levereras till slutkundens adress vid den tidpunkt då installationen skall startas upp, vilket bland annat innebär att inga mellanlager behövs och att vi kan säkerställa att allt material finns på rätt plats vid rätt tillfälle.
Kraftpojkarna är medlem i Svensk Solenergi (SSE). Svensk Solenergi är en branschförening, som med cirka 140 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som de forskningsinstitutioner som verkar inom solenergiområdet.

 

Kraftpojkarna i siffror

100+ MW

Levererad solcellseffekt sedan starten

60+

Antal anställda

250+

Antal återförsäljare i Sverige, Norge & Finland

91%

Tillväxttakt från 2017 till 2018
Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

//]]>