KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Digitala verktyg


Innovation genom ökad digitalisering är nyckeln för en stark tillväxt. Kraftpojkarna erbjuder digitala verktyg och lösningar som ger dig konkurrerande fördelar.

Låt IT göra jobbet


Kraftpojkarnas unika IT-verktyg gör jobbet enkelt för dig. Genom t.ex. vår Materialkalkylator får du fram projekteringsunderlag och artikellista för en komplett solcellsanläggning med några enkla tryck. Efter beställning följer du din leverans enkelt. hela vägen fram till leverans.

Återförsäljarportalen


Kraftpojkarnas Återförsäljarportal är den plattform som samlar alla våra digitala verktyg. Portalen får ni fri tillgång till i vårt samarbete och personliga konton gör det enkelt att jobba parallellt, med respektive ansvarsområden och projekt. Vi utvecklar portalen och dess verktyg kontinuerligt utifrån egna idéer och förbättringsförslag från våra samarbetspartners och kunder.

Materialkalkylator


Materialkalkylatorn är ett materialberäkningsverktyg som bygger in designregler och hållfasthetsberäkningar så att projekteringar utav en solcellsanläggning är intuitivt, enkelt och snabbt. Baserat på takets storlek, dess parametrar och placeringen i landet beräknas antalet paneler, montagekomponenter och tillbehör automatiskt fram. Information om anläggningen och ert pris beräknas fram automatiskt. Beställningen av solcellsanläggningen görs direkt genom en enkel knapptryckning.

Mina Ordrar


Under Mina Ordrar följer ni era beställningar på ett intuitivt och informativt sätt. All information om det som beställdes visas, tillsammans med era referenser, leveranstider och status på vart i leveranskedjan som beställningarna är just nu.

E-handel


Kraftpojkarnas E-handel är ett komplement till vår Materialkalkylator och erbjuder det som man förväntas av en E-shop. Sök efter produktnummer eller namn och hitta snabbt den produkt ni letar efter. Beskrivningar samt produktblad återfinns på varje artikel. Beställning sker enkelt genom att lägga artiklarna i varukorgen och välja hur och var det ska levereras.

Projektverktyg


Kraftpojkarnas projektverktyg vänder sig till kunder som önskar beställa nyckelfärdiga solcellsanläggningar, med installation genom Kraftpojkarnas rikstäckande och certifierade installtörsnätverk. I projektverktyget sköts all projekthantering, kommunikation och rapportering i ett och samma verktyg - från beställning till färdig installation.
Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

//]]>