KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Nu lyfter solcellsmarknaden


Som återförsäljare av lösningar inom solenergi, energilagring och laddinfrastruktur behöver du en stark partner som levererar produkter och mervärden av rätt kvalitet och i rätt tid. Kraftpojkarna är den partnern du letar efter.

Bli en del av solenergins framtid

Nu lyfter den Skandinaviska solcellsmarknaden och installationstakten ökar explosionsartat. Den breda allmänheten har under de senaste åren fått upp ögonen för solenergi och möjligheten att producera egen miljövänlig och prissäkrad elektricitet. Denna extremt expansiva marknad är i stort behov av en stabil grossist med leveransförmåga, resurser och djup kunskap. Kraftpojkarna startades år 2012 med målsättningen att möta samtliga sådana behov och vi är nu den pålitliga partner som branschen och de Skandinaviska kunderna kräver.

Pålitlig partner


Solenergimarknaden växer exponentiellt och har dubblerats varje år de fem senaste åren. Kraftpojkarna ser till att du som vill vara en del av denna sällsynt expansiva marknad, snabbt kommer igång och får tillgång till alla de verktyg som behövs för att lyckas. Som Kraftpojkarnas partner kommer du att kunna erbjuda en mycket bred produktportfölj till dina kunder, med snabba leveranser från lager i Sverige. Som återförsäljare har du dessutom möjlighet att erhålla affärer genom Kraftpojkarnas centrala affärsavtal knutna med de stora Skandinaviska elleverantörerna. Genom detta samarbeta kan vi erbjuda dig som återförsäljare leads och potentiella kunder.

Kraftpojkarna ger dig helheten


Kraftpojkarnas framgångsrika affärsmodell bygger på att tillhandahålla ett brett sortiment av kvalitetsprodukter, testade för Svenska förhållanden, till en mycket kostnadseffektiv nivå. Som återförsäljare hos Kraftpojkarna är du garanterad tillgång till marknadens bästa och mest kompletta sortiment av högkvalitetsprodukter inom allt från växelriktare, paneler och kablage till monteringsmaterial, tjänster, lager och service. Kraftpojkarna har upprättat nära samarbeten med marknadens absolut största och mest välrenommerad tillverkare, och vi gör våra inköp helt utan mellanhänder. Genom att kontinuerligt bevaka världsmarknaden ser vi till att våra viktiga partners och återförsäljare konstant uppdateras och ges tillgång till den senaste tekniken.

Från 2kW - 100MW

Alla leveranser är lika viktiga


Skräddarsydda leveranspaket oavsett applikation. Vi levererar alltid kompletta materialpaket till alla system och behov, den lilla installationen på villan eller sommarstugan till den stora färdiga solenergiparken. Solcellsmarknaden växer på alla tillämpningsområden. Det ställs olika krav på leveranserna till den privata bostaden eller den stora industrianläggningen. Men oavsett storlek är det ändå lika viktigt att materialleveranserna kommer fram i tid, är rätt packade och snabbt kan kompletteras.

Teknik som fungerar

Kraftpojkarna har ett av marknadens bredaste utbud av högkvalitetsprodukter. Vi kan leverera enklare materialpaket för kunder som vill alstra billig energi samtidigt som vi med framgång kan levererar marknadens mest avancerade tekniska lösningar inom förnybar elkraft. Som återförsäljare hos Kraftpojkarna får du en pålitlig och kompetent partner med sikte på framtiden. Du som installatör skall inte behöva vara expert på produktutveckling, hållfasthet, energiberäkningar, snölaster och vindstyrkor. Allt det här sköter Kraftpojkarna och du kan med trygg förvissning luta dig mot oss och fokusera på att leverera en bra installation till kunden.

Kraftpojkarna ställer mycket höga krav på sina leverantörer och deras produkter. Vi gör leverantörsbesök i hela världen där vi synar produktionsanläggningar och utvecklingsavdelningar. Med hög teknisk kompetens provar och verifierar vi alla produkter i vårt sortiment och montagetestar allt i egna anläggningar exempelvis i vår megawattpark. Produkterna måste uppfylla och överträffa Kraftpojkarnas egna och branschens i övrigt högt ställda kvalitetskrav. Vi granskar naturligtvis också kontinuerligt den globala marknaden efter framtidens teknologi.
 

Skandinaviens största inköpsvolymer


Vi möjliggör konkurrenskraftiga prisnivåer genom att ha Skandinaviens största inköpsvolymer. Du handlar enkelt i Svenska kronor och eliminerar risken för ekonomisk förlust med handel i annan valuta. Kraftpojkarna jobbar inte med dagspriser utan har en stabil prisnivå med löpande återförsäljarprislistor. Som installatör kan du tryggt offerera dina slutkunder utan onödiga risker.

Sälj- & Projekteringsstöd


Vi erbjuder mjukvaruverktyg i form av t.ex. vår E-shop och vår Materialkalkylator. I vår Materialkalkylator har du som återförsäljare snabb tillgång till kalkylverktyg som automatiskt räknar ut materialbehov och optimerar anläggningseffekten på en viss takyta. Kraftpojkarnas unika system skapar därefter en komplett materialspecifikation, med ditt rabatterade pris på solcellspaketet, som du sedan kan använda som komplett offertunderlag till kund. När kunden bestämt sig kan du som återförsäljare genom ett enkelt ”klick” lägga din order i vårt system.
 

Snabba leveranser

Skräddarsydda leveranspaket oavsett applikation. Vi levererar alltid kompletta materialpaket till alla system och behov, den lilla installationen på villan eller sommarstugan till den stora färdiga solenergiparken. Solcellsmarknaden växer på alla tillämpningsområden. Det ställs olika krav på leveranserna till den privata bostaden eller den stora industrianläggningen. Men oavsett storlek är det ändå lika viktigt att materialleveranserna kommer fram i tid, är rätt packade och snabbt kan kompletteras.

Service & Support

Vi vet verkligen vikten av bra service

Genom vårt nära samarbete med tillverkarna har vi tillgång till djup och gedigen kunskapsbank för samtliga produkter. Denna kompetens delar vi alltid med oss av till våra partners. Om en produkt mot förmodan inte skulle fungera, skickar vi någon som hjälper dig på plats hos kund. Vi vet verkligen vikten av att ha nöjda kunder.

Vi tillhandahåller alltid projektstöd till våra återförsäljare. Inledningsvis ser vi alltid till att våra Återförsäljare är trygga och får den hjälp man behöver vid offertgivning och installation och vi fortsätter alltid att assistera även väletablerade partners med den support som krävs. En kund ställer ofta frågor kring lönsamheten för sin anläggning och vill naturligtvis känna sig trygg med totalkalkylen. Med vår stora erfarenhet hjälper vi er och ser till att ni har all den fakta som behövs för att varje kund tryggt skall kunna investera i en egen solenergianläggning.

Redo att förändra världen?


Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

//]]>