KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Energilagring


Energilagring är nyckeln i framtidens elnät för att kunna balansera tillgång och efterfrågan på energi och effekt

Lagra och använd din solel på det smartaste sättet

Energiförsörjningen står inför stora omställningar. Få centrala produktionsenheter kompletteras och byts ut mot decentraliserade förnyelsebara energikällor såsom sol- och vindenergi. I takt med att andelen icke-planerbar energiproduktion ökar, tilltar också behovet av energilagring. Energilagring ses framöver som en grundförutsättning för ett fungerande energisystem som baseras på förnyelsebara energikällor.
Ett lokalt energilager möjliggör både ekonomiska besparingar och ger många funktionella fördelar för alla typer av fastigheter - från småhusvillan till den större industrin. En av de största drivkrafterna för installation av ett lokalt energilager kan vara effektbalansering/peak shaving. Förrmågan att kunna reducera fastighetens högsta effektuttag ger möjligheter att sänka sin elkostnad, i och med en övergång till effekttariffer.
 

5 anledningar till att installera ett energilager


Ladda batteriet med solel och använda på natten


Effektkontroll – ladda ur under effekttoppar


Skaffa batteri istället för servisförstärkning och minska effektutgifterna


Reservkraft under strömavbrott


Elnätsstöd – batteriet används på uppdrag av elnätsägaren

 

Våra lösningar

Vi erbjuder energilagringslösningar från flera olika leverantörer, bland annat Ferroamp och LG Chem. Varje energilagringsprojekt är unikt där vi kan bistå med assistans under hela projektets livscykel, från projektering till service och support

Kontakta oss med mer information om ditt projekt så hjälper vi dig hitta en optimal lösning!.
 
 
Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

//]]>