KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Bli en återförsäljare


Vi hjälper dig att komma igång, att expandera och att dominera. Fyll i dina uppgifter nedan för att ta första steget.

Du är redo att förändra världen

Fyll i era uppgifter nedan och låt oss visa dig allt vad vi kan erbjuda, i form av kvalitativa produkter & lösningar, klassledande tjänster och överlägsen kundservice. Berätta om era drömmar - så hjälper vi er en bit på vägen.

[recaptcha]

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hur ser processen ut?

Vi hjälper er till en flygande start, i fyra enkla steg

1

Ansökan

Du skickar enkelt in din ansökan om att bli en återförsäljare i formuläret på höger sida. Vi behöver bara lite information om ditt företag för att komma vidare!
2

Uppstart

I steg 2 tar vi kontakt med er för att lära känna er och er organisation bättre, och ger er en dedikerad kontaktperson från Kraftpojkarna.
3

Återförsäljarprogram

I steg 3 får ni en grundläggande genomgång av Kraftpojkarna och vårt Återförsäljarprogram. Vi knyter återförsäljaravtal och ni får en introduktion i våra IT-verktyg och hur vi jobbar för er.
4

Go Live

Vid go-live så har ni allt på plats för att kunna erbjuda kvalitativa energilösningar till marknadens bästa villkor och med våra intuitiva IT-verktyg!
Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

//]]>