KVALITET, INNOVATION, HÅLLBARHET & PARTNERSKAP

Bli en återförsäljare


Vi hjälper dig att komma igång, att expandera och att dominera. Fyll i dina uppgifter nedan för att ta första steget.

Du är redo att förändra världen

Fyll i era uppgifter nedan och låt oss visa dig allt vad vi kan erbjuda, i form av kvalitativa produkter & lösningar, klassledande tjänster och överlägsen kundservice. Berätta om era drömmar - så hjälper vi er en bit på vägen.

Hur ser processen ut?

Vi hjälper er till en flygande start, i fyra enkla steg

1

Ansökan

Du skickar enkelt in din ansökan om att bli en återförsäljare i formuläret på höger sida. Vi behöver bara lite information om ditt företag för att komma vidare!
2

Uppstart

I steg 2 tar vi kontakt med er för att lära känna er och er organisation bättre, och ger er en dedikerad kontaktperson från Kraftpojkarna.
3

Återförsäljarprogram

I steg 3 får ni en grundläggande genomgång av Kraftpojkarna och vårt Återförsäljarprogram. Vi knyter återförsäljaravtal och ni får en introduktion i våra IT-verktyg och hur vi jobbar för er.
4

Go Live

Vid go-live så har ni allt på plats för att kunna erbjuda kvalitativa energilösningar till marknadens bästa villkor och med våra intuitiva IT-verktyg!
Kraftpojkarna Kontakta oss
Vi är redo att besvara alla era frågor rörande förnybar energi, laddinfrastruktur och energioptimering. Använd kontaktformuläret för att nå oss. Vi hörs!
//]]>